Učitavam Radionice

« Sve Radionice

  • Ova radionica je završila.

radionica samozapošljavanje 15.02.2023.g.

15 veljače @ 08:30 - 10:30

Besplatno

Besplatna, neobvezna (ali bodovno vrednovana) radionica za zainteresirane korisnike potpore za samozapošljavanje. Da bi se bodovi od sudjelovanja na radionici priznali kod predaje zahtjeva, na radionici morate sudjelovati prije predaje zahtjeva.

Preporuka je da se prijavite na radionicu koju organizira HZZ-ov Područni/Regionalni ured u županiji u kojoj planirate osnovati poslovni subjekt radi efikasnije komunikacije sa savjetnikom, a što će Vam biti značajna pomoć kod predaje zahtjeva i kasnije kod praćenja korištenja potpore tijekom godine.
Nakon prijave ćete dobiti potvrdni e-mail. Ukoliko vam ne stigne potvrdni e-mail, onda vam prijava na radionicu, nažalost, nije uspjela pa se probajte ponovno prijaviti.

Radionice se održavaju on-line putem Microsoft Teams aplikacije. Najkasnije jedan (1) dan prije radionice dobit ćete novi e-mail s uputom i linkom za uključivanje na radionicu.

Više informacija o potpori za samozapošljavanje možete pronaći na web stranici www.mjere.hr

 

NAPOMENA: Ako kod prijave budete morali popuniti i 2 reda kod kojih nije navedeno što treba ispuniti, u jedan red ponovite Vaš e-mail, a u drugi broj mobitela. Ukoliko nije dostupna opcija najave dolaska na radionicu (nema oznake “dolazim” na koju se može kliknuti), isto znači da su sva mjesta na radionici zauzeta ili je istekao rok do kojega zaprimamo najave dolaska na ovu radionicu

Detalji

Datum:
15 veljače
Vrijeme:
08:30 - 10:30
Cijena:
Besplatno
Radionica kategorija:

Organizator

HZZ Područni ured Zadar
Telefon:
+385 23 300-800
E-mail:
radionice.zadar@hzz.hr

Lokacija

Online radionica
Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google mapa
View Lokacija Website