Učitavam Radionice

« Sve Radionice

  • Ova radionica je završila.

Radionica samozapošljavanje

18 lipnja @ 08:30 - 10:30

Besplatno

Besplatna, neobvezna (ali bodovno vrednovana) radionica za zainteresirane korisnike potpore za samozapošljavanje. Da bi se bodovi od sudjelovanja na radionici priznali kod predaje zahtjeva, na radionici morate sudjelovati prije predaje zahtjeva.

Radionica se održava on-line putem Microsoft Teams aplikacije. Pozivnicu za uključivanje na radionicu dobit ćete na upisani e-mail odmah nakon prijave na radionicu. Prijavu na radionicu moguće je izvršiti isključivo online i isključivo samostalno.

Ako nije dostupna opcija NAJAVE DOLASKA na radionicu znači da su sva mjesta zauzeta ili je istekao rok do kojega zaprimamo najave.

Više informacija o Potpori za samozapošljavanje saznajte na linku https://mjere.hr/katalog-mjera/potpora-za-samozaposljavanje/

NAPOMENA: Molimo da se u Microsoft Teams aplikaciju prijavite punim imenom i prezimenom kako bi sudjelovanje bilo evidentirano.

Detalji

Datum:
18 lipnja
Vrijeme:
08:30 - 10:30
Cijena:
Besplatno
Radionica kategorija:
Tema Radionica:

Organizator

HZZ Regionalni ured Osijek
Telefon:
+385 31 252-500
E-mail:
radionice.osijek@hzz.hr

Lokacija

Online radionica
Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google mapa
View Lokacija Website

Radionica Samozapošljavanje

S obzirom da se uvjeti za dodjelu potpore za samozapošljavanje nisu mijenjali u odnosu na 2023. godinu, priznaje se pohađanje radionice u 2023. g. te se pohađanje radionice boduje prema uvjetima mjere.