Upute za prijavu na radionicu Samozapošljavanje

Upute za prijavu na radionicu Samozapošljavanje

NAPOMENA: Prednost za sudjelovanje na radionici imaju osobe u evidenciji nezaposlenih. Poziv na radionicu osobe koje nisu prijavljene u evidenciju nezaposlenih zaprimiti će ukoliko na radionici ostane slobodnih mjesta.

 1. U kalendaru radionica pronađite radionicu koja vam najviše odgovara vremenski.
  Iako su radionice on-line, molimo vas da razmotrite radionice koju organizira Regionalni/Područni ured u koji pripadate po županiji u kojoj će te registrirati budući poslovni subjekt. Prijava na radionicu po najbližem Područnom/Regionalnom uredu omogućiti će vam kasnije efikasniju komunikaciju sa savjetnikom kada će te predavati zahtjev za potporom za samozapošljavanje ili tražiti dodatna pojašnjenja.
 2. Koristite filtre u lijevom stupcu za prikaz radionica koje organizira odabrani Područni/Regionalni ured:

  Izbornik filtera za pregled radionica

  Dodatno, prebacite pregled na Popis za prikaz svih nadolazećih radionica na jednoj stranici po odabranom filteru iz koraka prije.
  Sučelje za pregled radionica kao popis

 3. Na odabranu radionicu prijavljujete se klikom na “Dolazim” u opisu radionice.  Molimo unesite točne kontakt podatke (ime i prezime, OIB, e-mail, mobitel) i po potrebi napomenu. Označite DA ako ste u evidenciji nezaposlenih (što je evidencija nezaposlenih?) Nakon prijave, na vaš e-mail stići će potvrda prijave.

  Sučelje obrasca za prijavu dolaska na radionicu

  Ako su sva mjesta za odabranu radionicu zauzeta, uskoro ćemo objaviti rasporede novih radionica.