Učitavam Radionice

« Sve Radionice

  • Ova radionica je završila.

Radionica samozapošljavanje 20.02.2024.g

20 veljače @ 08:30 - 10:00

Besplatno

Besplatna, neobvezna (ali bodovno  vrednovana) radionica za zainteresirane korisnike potpore za samozapošljavanje. Da bi kod ocjenjivanja  zahtjeva dobili bodove za prisustvovanje na radionici, na istoj morate sudjelovati prije predaje zahtjeva.

 

Prijava na radionicu: kliknite na oznaku „dolazim“ u nastavku i unesite tražene podatke. Kod 2 reda kod kojih nije navedeno što trebate upisati: u jedan red ponovite svoj e-mail, a u drugi navedite broj mobitela.

Ukoliko nije dostupna opcija najave dolaska na radionicu (nema oznake “dolazim” na koju se može kliknuti), isto znači da su sva mjesta na radionici popunjena ili je istekao rok do kojega zaprimamo najave dolaska na ovu radionicu.

Nakon prijave ćete dobiti potvrdni e-mail da ste se uspješno prijavili na radionicu. Ukoliko ne dobijete potvrdni e-mail, prijava na radionicu nije uspjela te ćete se morati prijaviti opet.

 

Radionice se održavaju on-line putem Microsoft Teams aplikacije. Naknadno, a najkasnije jedan (1) dan prije radionice ćete dobiti dodatni e-mail u kojem će biti upute i link preko kojeg ćete se uključiti na samu radionicu.

 

Više informacija o potpori za samozapošljavanje možete pronaći na web stranici: www.mjere.hzz.hr

Detalji

Datum:
20 veljače
Vrijeme:
08:30 - 10:00
Cijena:
Besplatno
Radionica kategorija:

Organizator

HZZ Područni ured Zadar
Telefon:
+385 23 300-800
E-mail:
radionice.zadar@hzz.hr

Lokacija

Online radionica
Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google mapa
View Lokacija Website

Radionica Samozapošljavanje

S obzirom da se uvjeti za dodjelu potpore za samozapošljavanje nisu mijenjali u odnosu na 2023. godinu, priznaje se pohađanje radionice u 2023. g. te se pohađanje radionice boduje prema uvjetima mjere.