Učitavam Radionice

« Sve Radionice

  • Ova radionica je završila.

Radionica Samozapošljavanje

27 lipnja @ 09:00 - 11:00

Besplatno

Neobvezna (ali bodovno vrednovana) radionica za zainteresirane korisnike potpore za samozapošljavanje. Da bi se bodovi od sudjelovanja na radionici priznali prilikom ocjene zahtjeva, na radionici morate sudjelovati prije podnošenja zahtjeva za dodjelu potpore.

Radionica se održava on-line putem Microsoft Teams aplikacije te Vas molimo da se u Microsoft Teams aplikaciju prijavite s vlastitim imenom i prezimenom kako bi sudjelovanje bilo evidentirano. Pozivnicu (link) za uključivanje na radionicu dobit će te u e-mailu Potvrda najave dolaska na radionicu.

Više informacija o Potpori za samozapošljavanje saznajte ovdje, a o Potpori za samozapošljavanje – zeleno/digitalno ovdje.

NAPOMENA: Ako nije dostupna opcija najave dolaska na radionicu znači da su sva mjesta zauzeta ili je istekao rok do kojega zaprimamo najave dolaska na radionicu.

 

Ukoliko se želite dodatno informirati o razlikama u oblicima registracije poslovanja, na koji način pokrenuti obrt ili tvrtku, o aktualnostima iz poreznog sustava i ostalim izvorima financiranja za poduzetnike, na ovoj poveznici se možete prijaviti na besplatnu online radionicu „Kako postati poduzetnik“. Sudjelovanje na ovoj radionici nije bodovno vrednovano prilikom ocjene zahtjeva za dodjelu potpore za samozapošljavanje.

Detalji

Datum:
27 lipnja
Vrijeme:
09:00 - 11:00
Cijena:
Besplatno
Radionica kategorija:
Tema Radionica:

Lokacija

Online radionica
Croatia (Local Name: Hrvatska)
View Lokacija Website

Organizator

HZZ Područni ured Dubrovnik
Telefon:
+385 20 433-700
E-mail:
radionice.dubrovnik@hzz.hr

Radionica Samozapošljavanje

S obzirom da se uvjeti za dodjelu potpore za samozapošljavanje nisu mijenjali u odnosu na 2023. godinu, priznaje se pohađanje radionice u 2023. g. te se pohađanje radionice boduje prema uvjetima mjere.