Učitavam Radionice

« Sve Radionice

  • Ova radionica je završila.

Radionica samozapošljavanje

8 veljače @ 08:30 - 10:00

Besplatno

Besplatna, neobvezna (ali bodovno vrednovana) radionica za zainteresirane korisnike potpore za samozapošljavanje. Da bi se bodovi od sudjelovanja na radionici priznali kod predaje zahtjeva, na radionici morate sudjelovati prije predaje zahtjeva. Radionica se održava on-line putem Microsoft Teams aplikacije. Pozivnicu za uključivanje na radionicu dobit ćete na mail odmah nakon prijave na radionicu. Prijavu na radionicu moguće je izvršiti isključivo online. Molimo da se u Microsoft Teams aplikaciju prijavite s punim imenom i prezimenom kako bi sudjelovanje bilo evidentirano.

 

Više informacija o Potpori za samozapošljavanje saznajte na linku https://mjere.hr/katalog-mjera/potpora-za-samozaposljavanje/

 

NAPOMENA: Prednost za sudjelovanje na radionici imaju osobe u evidenciji nezaposlenih. Poziv na radionicu osobe koje nisu prijavljene u evidenciju nezaposlenih zaprimit će ukoliko na radionici ostane slobodnih mjesta.

Ako nije dostupna opcija najave dolaska na radionicu znači da su sva mjesta zauzeta ili je istekao rok do kojega zaprimamo najave.

Detalji

Datum:
8 veljače
Vrijeme:
08:30 - 10:00
Cijena:
Besplatno
Radionica kategorija:
Tema Radionica:

Lokacija

Online radionica
Croatia (Local Name: Hrvatska)
View Lokacija Website

Organizator

HZZ Područni ured Pula
Telefon:
+385 52 375-700
E-mail:
radionice.pula@hzz.hr